Nie jesteś zalogowany na forum.
Wzór:
Nick w grze:
Login:
Ortografia(0-10):
Staż na serwerze:
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.7zdań):
Co zrobisz na serwerze jak dostaniesz moderatora:
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10:
Jaką kwotę przeznaczysz na serwer?:
Czy byłeś kiedyś modem:
Napisz coś o sobie(min.7zdań):
Nick w grze: Error404
Login: Error404
Staż na MTA: z 4lata jeśli chodzi o grę w MTA.
Ortografia(0-10): 11
Staż na serwerze: 11h 30min +
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.7zdań): Chciałbym zostać moderatorem ponieważ: Znam komendy, lubię pomagać graczom, jestem bardzo aktywną osobą.
Co zrobisz na serwerze jak dostaniesz moderatora: Pomagam graczom oraz pilnuje serwera przed: reklamą innych serverów, włamami.
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10: 7
Jaką kwotę przeznaczysz na serwer?: Niedługo może jak dostanę pieniądze to dam na sloty.
Czy byłeś kiedyś modem: Tak.
Napisz coś o sobie(min.7zdań): Witam, jestem Igor mam 14lat, moje hobby to motoryzacja. Uczęszczam do Drugiej klasy gimnazjum. Urodziłem się w 2003r 7Maj'a. Jestem miłą oraz pomocną osobą. Zainteresowania poza motoryzacją to gry komputerowe oraz e-sport np. Mam swój team w grze Counter-Strike Global Offensive.
// Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Error404 (2017-11-04 21:31:39)
Nick: Psycho
Login: Psycho
Staż na MTA: 6 miesięcy
Ortografia (0-10): 10
Staż na serwie: 6h +
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.7zdań): Ponieważ chciałbym zobaczyć jak to jest być modem i pomagać innym graczą dodawać pomysły na serwer, dogadywać się z innymi co można urozmaicić na serwerze itp. itd.
Co zrobisz na serwerze jak dostaniesz moderatora: Napewno pożyteczne rzeczy takie jak pomaganie graczą mówienie rconom o błędach na serwerze i co można dodać zmienić
Znajomość ortografii i interpunkcji : 8
Jaką kwotę przeznaczysz na serwer?: Jeśli się rozwinie to czemu nie zawsze coś mogę dać
Czy byłeś kiedyś modem: Nie
Napisz coś o sobie(min.7zdań): Mam na imię Jakub mieszkam w małej wiosce Przedmoście interesują mnie piłka nożna i gry komputerowe, chodzę do szkoły sportowej o profilu piłki nożnej jestem dobrym graczem który nie jest toksyczny dla innych. Tak samo jak Error mam swoją drużynę w CS:GO ale teraz bardziej gram w MTA niż w Counter Strike'a.
Wiadomość dodana po 1 h 35 min 56 s:
]Nick: Psycho
Login: Psycho
Staż na MTA: 6 miesięcy
Ortografia (0-10): 10
Staż na serwie: 6h +
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.7zdań): Ponieważ chciałbym zobaczyć jak to jest być modem i pomagać innym graczą dodawać pomysły na serwer, dogadywać się z innymi co można urozmaicić na serwerze itp. itd.
Co zrobisz na serwerze jak dostaniesz moderatora: Napewno pożyteczne rzeczy takie jak pomaganie graczą, mówienie rconom o błędach na serwerze i co można dodać zmienić oraz będe organizował różne eventy jak ZTP
Znajomość ortografii i interpunkcji : 8
Jaką kwotę przeznaczysz na serwer?: Jeśli się rozwinie to czemu nie zawsze coś mogę dać
Czy byłeś kiedyś modem: Nie
Napisz coś o sobie(min.7zdań): Mam na imię Jakub mieszkam w małej wiosce Przedmoście. Interesuje mnie piłka nożna i gry komputerowe, chodzę do szkoły sportowej o profilu piłki nożnej, jestem dobrym graczem który nie jest toksyczny dla innych. Tak samo jak Error mam swoją drużynę w CS:GO ale teraz bardziej gram w MTA niż w Counter Strike'a.
Nick w grze:JaroszYT
Login:JaroszYT
Staż na MTA:4 lata
Ortografia(0-10):9/10
Staż na serwerze:2Dni Cały czas rośnie bo server jest kozak
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.7zdań):Byłem administratorem na serwerze The Aman**** Także byłem Moderatorem na serwerze It's Y*ur W*rld. Miałem także mały ale własny serwer czyli byłem tak że Właścicielem. znam wszystkie komendy i nie tylko. Dlatego że server mi sie podoba i chciał bym go pomóc rozwijać. Mapować na server itp oraz grafitować. Na serverze W administracji jest dobra i fajna atmosfera.
Co zrobisz na serwerze jak dostaniesz moderatora:Benda pomagał graczom oprowadzał ich wykonywał reporty. Bendę robił eventy Derby ZTP chowany Zloty itp. Mogę mapować oraz robić grafiki . ogarniam Robić Skrypty mapować itp.
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10:9
Jaką kwotę przeznaczysz na serwer?:30zł
Czy byłeś kiedyś modem:tak posiadałem swój server ostatnio byłem adminem.
Napisz coś o sobie(min.7zdań):Witam mam na imię Mateusz mam 13 lat Jeżdżę wyczynowa na rowerze gram w piłkę nożna. Trenuje piłke nożna w klubie Nurt Potok 3lata na pozycji obrońcy. Posiadam rower wyczynowy bmx oraz specjalny do stuntu. Jestem osoba hojna mógł bym dawać na server 30 zł i pomóc go utrzymać. Jestem osoba miła i kulturalna i życzliwa. Bardzo lubię pomagać lodżią. Interesuje się sportem oraz Grafiko wanem jestem grafikiem wysokiej skali. Moim glównym Hobby jest YouTube Posiadam 64suby I Coraz bardziej sie rozwijam. Czasami Stream lecz kilka razy na miesiać. Grałem na duzej ilośći serverów mta. Chodzę di szkoły w Potoku im Edwara.onieważ jestem osobą ktora lubi pomagać innym, Najbardziej nowym graczom, Pomogę im to od razu usmiech na twarzy mam że im pomogłem i miło im sie gra . Jestem bardzo częstym graczem na serwerze bo gram tu codziennie i nie pod godzinie tylko po więcej więc chyba każdy mnie zna, Ale tu nie o to chodzi żeby każdy mnie znał, Tylko żebyśmy wszyscy na serwerze sie lubili
Nick w grze: wojtalq
Login: wojtalq
Staż na MTA: od 2015 z krótkimi przerwami
Ortografia(0-10): 10/9.5
Staż na serwerze: 13h
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.7zdań):Chcę zostać moderatorem ponieważ chciałbym spróbować swoich sił po przerwie, pomagać innym, współpracować z administracją (pomagać administracji), serwer mi sie podoba i chciał bym go pomóc rozwijać i tak naprawde chce by na tym serwerze było więcej ludzi bo co jak co ale ok 10 graczy o 16:30 to troche mało więc pozapraszał bym ludzi i starał się by serwer przynosił większe zyski niż to co jest teraz.
Co zrobisz na serwerze jak dostaniesz moderatora: Pomagał graczom, spędzał na serwerku dużo czasu i stworzył bym jeszcze lepszą atmosfere. A no i zajął bym się tymi "gagatkami" którzy tą atmosferę psują
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10: 10/9.5
Jaką kwotę przeznaczysz na serwer?: Gdyby serwer się rozrósł to na pewno coś bym wpłacał
Czy byłeś kiedyś modem: byłem modem i właścicielem na serwerze gdzie było ok 20 graczy na spokojnie
Napisz coś o sobie(min.7zdań): Jestem miły, wyrozumiały, chce pomagać myślę też że jestem kreatywny, nie jestem przekupny myślę też że jestem ogarnięty lecz niestety nie przeszedłem mutacji przez co brzmię jak dziewczyna lub jak młody chłopczyk
Ostatnio edytowany przez wojtalq (2017-11-06 17:43:15)
Rekrutacja OFF